Lūpų putlinimas injekcijomis arba užpildais

Lupu Putlinimas: Injekcijomis arba Užpildais

Apie procedūrą

Kas yra lūpų putlinimas?

Lūpų putlinimas yra estetinė procedūra, kurios metu į lūpas sušvirkščiamas užpildas, sudarytas iš hialurono rūgšties. Ši procedūra suteikia galimybę pasiekti norimus estetinius rezultatus, padidinti pasitikėjimą savimi ir pagerinti bendrą išvaizdą. Hialurono rūgštis natūraliai randama mūsų odoje, todėl ji yra saugi ir efektyvi priemonė lūpų apimties didinimui ir formos koregavimui. Lūpų putlinimas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori greitai ir neskausmingai pasiekti ilgalaikius rezultatus.

Lūpų putlinimo procesas

Procedūros etapai ir trukmė

Lūpų putlinimo procedūra prasideda individualia konsultacija su dermatologu arba plastikos chirurgu, kurios metu aptariami paciento lūkesčiai, procedūros eiga ir galimi rezultatai. Prieš pačią procedūrą specialistas jums suleis vietinę nejautrą, o jai suveikus bus pradedama procedūra. Procedūra trunka vos apie 30 minučių, tad ją lengvai įterpsite į savo kalendorių. Po procedūros galite iš karto grįžti prie kasdienių veiklų, nes lūpų putlinimas yra greitas ir minimaliai invazinis būdas pasiekti norimą išvaizdą.

Hialurono rūgšties injekcijos

Kaip atliekamos hialurono rūgšties injekcijos?

Hialurono rūgšties injekcijos yra efektyvus būdas lūpų apimties padidinimui ir jų formos koregavimui. Injekcijos yra atliekamos plona adata, į lūpas suleidžiant nedidelį hialurono rūgšties kiekį. SUGIHARA klinikoje naudojami Belotero ir Teoxane užpildai, kurie rinkoje vertinami kaip vieni geriausių ir ilgiausiai išlaikantys rezultatą. Šie užpildai ne tik padidina lūpų apimtį, bet ir suteikia joms natūralų drėkinimą bei elastingumą. Procedūra yra greita ir neskausminga, o rezultatai matomi iš karto po injekcijos.

Lūpų putlinimas hialurono rūgštimi

Putlesnių lūpų mada užkariauja Lietuvą: nors ilgainiui moterų figūros ir veido grožio kanonai kinta, nesikeičiantis idealas – putlios, gundančios ir seksualios lūpos.

Remiantis sociologinėmis apklausomis, daugelį vyrų putlios moterų lūpos traukia lyg magnetas. Tačiau ką daryti dailiosios lyties atstovėms, kurias motulė gamta neapdovanojo tokiomis lūpomis? Koreguoti, keisti lūpų formą ir apimtį namuose, pasitelkus liaudies mediciną, neįmanoma. Visi reklamuojami stebuklingi lūpų blizgiai, tepalai suteikia tik trumpą efektą.

Jeigu norite, kad jūsų lūpos būtų putlios nuolat, verta išbandyti šiuolaikines inovacines technologijas. Juolab kad lūpų putlinimas specialiais užpildais ne tik keičia lūpų apimtis ir formą, bet ir koreguoja mažas raukšleles aplink burną. Tokį efektą galima pasiekti keliais būdais – implantų pagalba ir specialiomis injekcijomis, vadinamomis „fileriais“. Šios procedūros, žinomos kaip lūpų didinimas, yra saugios ir veiksmingos.

Lūpų putlinimas hialurono rūgštimi yra dar vienas metodas, kuris suteikia lūpoms apimties, drėkina ir mažina raukšles aplink lūpas, užtikrinant ilgalaikį ir natūralų rezultatą.

Ilgalaikį ir saugų efektą suteikiantis lūpų putlinimas implantais Respublikinės Klaipėdos ligoninės Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos skyriuje atliekamas naudojant minkštus silikoninius lūpų implantus „PermaLip“. Neskausmingos, apie pusvalandį trunkančios operacijos metu taikoma vietinė nejautra ir per mažyčius pjūvelius vidinėje lūpų pusėje įvedami formą koreguojantys implantai.

„PermaLip“ implantai yra įvairaus skersmens ir ilgio, patenkinančio skirtingus poreikius. Pavyzdžiui, apvalūs implantai suteikia lūpoms išraiškingumo, geidulingumo, harmoningo standumo ir grožio, išlygina apie lūpas esančias raukšleles. Lūpoms judant implantai yra visiškai nepastebimi.

Kitas populiarus lūpų putlinimo metodas – tai ilgalaikį, iki metų lūpų formos ir dydžio koregavimo efektą suteikiančios hialurono rūgšties preparatų injekcijos. Nesudėtingos ir neskausmingos procedūros metu taikant vietinę nejautrą, pasiekiamas greitas ir aiškiai matomas estetinis rezultatas.

Hialurono rūgšties yra kiekvieno iš mūsų odos sudėtyje. Jos tikslas – palaikyti drėgmę ir suteikti odai stangrumo, tačiau organizmo senėjimo procese šios rūgšties ilgainiui mažėja. Tokiu būdu atsiranda raukšlės, oda suglemba, praranda elastingumą.

Lūpų putlinimo kaina priklauso nuo procedūros apimties, naudojamų užpildų tipo ir specialisto patirties. Prieš procedūrą rekomenduojama atlikti konsultaciją, kad būtų nustatyta tiksli kaina ir aptarti lūkesčiai.

Registracija vykdoma ir išsami informacija teikiama mob. tel. +370 687 17553 ir el.p.jankunas@plastikoschirurgai.lt dėl lūpų putlinimo kainos


Į asmeninę konsultaciją galite užsiregistruoti jums patogiu būdu

Telefonu: +370 687 175 53 arba el. paštu:


Grįžti į naujienų sąrašą

Atsiliepimai